Maria

Bătăile şi abuzurile suferite de Maria în instituţiile în care şi-a trăit copilăria a marcat-o profund. Acum trăieşte într-o locuinţă protejată şi a învăţat să facă curăţenie.

One Response to Maria
 1. Fundatia Pentru Voi

  “Centru”, “Tacsi”, “locuinta”, “Timisoara”, “loc de munca”, “curatenie”, “camera mea” – in spatele simplitatii acestor cuvinte este povestea unei fete a carei copilarie a fost brutal marcata pentru totdeauna de institutiile care o considerau – pe ea si pe altii ca ea – irecuperabila.

  Anii au trecut, iar viata Mariei s-a schimbat foarte mult – de la institutii la viata in comunitate, de la batai si abuzuri la deminitate si respect, de la “mi-a aratat pumnul” la autoreprezentant in cadrul unor conferinte nationale.

  Maria, Nicoleta, Lenu, Eli – sunteti tinere adulte, independente, aveti un loc de munca si un loc pe care il numiti “acasa”, aveti prieteni, sunteti invitate ca vorbitori la diverse evenimente, visati si va faceti planuri de viitor, de a intemeia o familie.

  Ne bucuram ca am fost alaturi de voi atat prin serviciile pe care le oferim (locuinţa protejată DORA, Centrul de zi „Ladislau Tacsi”, angajare în muncă sprijinită) cat si prin devotamentul si implicarea personalului nostru, si suntem mandri ca viziunea si misiunea Fundatiei “Pentru Voi” se oglindeste atat de bine in viata voastra de acum.

  Cu drag,
  “Pentru Voi”