Şi visele devin realitate!

Nikon D50, un aparat foto pretenţios, de o calitate foarte bună şi foarte deştept. Cu el se pot face poze de o calitate excepţională. Până nu de mult a fost proprietatea lui Cristian Peta, un intreprinzator din Timişoara care după ce şi-a cumpărat un alt aparat foto, a dorit să facă o surpriză plăcută cuiva.

Acest cineva sunt eu, pasionat de arta fotografiei, având acreditare foto la evenimentele sportive şi muzicale din oraş. Am făcut poze cu Regele Mihai, Fabio Capello, Buffon, Canavaro, Ibrahimovici, Hagi, Chivu, Gică Popescu, Doroftei, Shakira, Hi-Q, Compact, Holograf, Iris, Solid Harmonie, Spitalul de urgenţă, Pepe, Natalia Oreiro, Boney M, DJ Project, etc. Am albume întregi şi DVD-uri pline cu celebrităţi. Primele poze sunt făcute cu un Smena iar cea mai haioasă poză este cu Ghiţă Mureşan, uriaşul meu 🙂 happy.

Cristi Peta a aflat despre mine de pe siteul cevadespus.ro, prin intermediul lui Cristi Tzecu.

De ce mă face pe mine fericit acest lucru? Mi s-a împlinit un vis. Am un DSLR pe care nu mi l-aş putea permite din salarul pe care îl câştig. Pot să fac poze de foarte bună calitate la peisaje, obiecte, prieteni, evenimente şi toate astea datorită lui Cristi Peta.

Planurile mele de viitor includ pentru început un curs de specialitate, pentru a putea folosi mai eficient aparatul, apoi sper să-mi găsesc un job în domeniu.

Mulţumesc Cristi!

Dan Hegyi