Timotion

Ceva de Spus – No limits un pas înainte pentru accesibilizarea informațională

În data de 25 Aprilie,Timișoara se va pune în mișcare la evenimentul Timotion.

Timotion a luat naștere la inițiativa membrilor Alergotura , o organizație de oameni pasionați care încurajează mișcarea, și care pe lângă mișcare,promovează responsabilitatea socială. Astfel încearcă să adune laolaltă organizații, instituții, și persoane,pentru a susține diferite proiecte sociale.

Am considerat că și la Timotion avem Ceva de Spus, așadar vom participa activ susținând proiectul Drepturile noastre pe înțelesul tuturor! pentru accesibilizarea informațională.

Deși România a ratificat Convenția ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități în 2010, și în prezent ne confruntăm cu situații de abuz, discriminare și încălcarea drepturilor noastre. Este foarte important să ne cunoaștem drepturile noastre pentru a putea face schimbarea mult dorită.Prin acest proiect ne propunem să traducem Convenția ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități într-un limbaj accesibil tuturor.

Ne dorim să putem avea o viață deplină , bucurându-ne de drepturi egale în comunitate.

La Timotion avem ocazia să demonstăm încă o dată că limitele pot fi depășite și să fim noi cei care aleargă pentru cauza noastră.

Dacă dorești să fii un participant activ la realizarea proiectului nostru, să cunoști oameni frumoși te invităm să te alături echipei de la Ceva de Spus, NO LIMITS . Doar împreună putem reuși, susține proiectul nostru!

Pentru înscrieri și mai multe detalii
www.timotion.ro/cum-te-inscrii/
www.timotion.ro/cui-sa-donezi/ceva-de-spus-drepturile-noastre-pe-intelesul-nostru/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *