Salonul ROvinHUd pentru “Ceva de Spus”

Suntem din ce în ce mai activi în lupta noastră pentru o viață mai bună, iar lucrul acesta nu poate decât să ne bucure.

Să ne facem vocile auzite, este primul pas esențial în mișcarea noastră de autoreprezentare.

Și am făcut-o, începând de la întâlnirile noastre săptămânale cu autoreprezentanții, grupurile dezvoltate deja formate în țară, participare la conferințe naționale și internaționale.

Când am tras linie, și am privit în urmă nu ne-a venit să credem ce multe distanțe am parcurs în tot acest timp.

Nu ne-a fost ușor, mai ales datorită mediului inaccesibil. De multe ori am fost purtați pe sus pentru a putea urca în tren, sau refuzați în avioanele mici din motive de “siguranță”.

Un microbus accesibil, ne-ar face munca mai ușoară și mai eficientă, atât în deplasări cât și pentru membrii nostri, pentru a putea ajunge la întâlnirile săptămânale unde învățăm drepturile noastre și cum să ne facem vocile auzite și pentru a avea o mobilitate mai bună.

Astfel, în perioada 14-16 noiembrie, va avea loc la Hotel Timișoara, un eveniment inedit și de foarte mare calitate. Și anume, Salonul ROvinHUd, locul în care iubitorii vinului se vor putea bucura de vinuri de calitate și vor putea învăța de la cei mai buni specialiști ai lumii.

La acest eveniment va fi prezentă și doamna Jancis Robinson, unul dintre cei mai faimoși și respectați critici de vinuri din lume.

Încă o dată, prin vin, ne vom putea apropia mai mult unii de ceilalți.

Vom arăta că orice obstacol poate fi depășit mai ușor, atunci când oamenii frumoși se alătură luptei noastre de a schimba mentalități, pentru a putea avea o viață mai bună!

Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi!

Vă așteptăm în 14-16 noiembrie la Salonul ROvinHUd, Hotel Timișoara!

Mai multe detalii aici: www.salonul.net

Raluca Popescu
Copreședinte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *