„Cultura accesibilizată”

Împreună cu prietenii minunați de la PLAI , am dorit să dăm startul unui parteneriat frumos numit „Cultura accesibilizată”

Accesul la cultură este un lucru de care cu toții ar trebui să ne putem bucura.

La rândul nostru,știm că pentru persoanele cu dizabilități accesul este o mare provocare.

Tocmai de aceea,ne-am propus împreună cu partenerii PLAI să ajungem mai aproape de sufletul oamenilor într-un parteneriat de accesibilizare a evenimentelor culturale.

Așadar, am început cu pregătirile pentru concertul Manu Chao La Ventura, din 25 iunie 2014, unde persoanele cu dizabilităţi se pot înregistra, până pe data de 9 iunie 2014, pe pagina web a asociației Ceva de Spus, (http://www.cevadespus.ro/) lucru ce le va permite accesul gratuit la eveniment.

Înregistrările vor fi validate de echipa Ceva de Spus, alături de care toţi cei interesaţi vor avea acces la locaţia concertului cu o ora înainte de deschiderea porţilor.

Ne bucurăm foarte mult că suntem prietenii PLAI, că avem oportunitatea de a fi parteneri şi mai ales să vedem că oferă publicului şanse egale. Concertul Manu Chao este o ocazie minunată şi pentru persoanele cu dizabilităţi de a se bucura de muzică bună într-un mod accesibil. Pe viitor ne dorim ca operatorii culturali din ţară să accesibilizeze activităţile culturale şi tot mai multe persoane să ia parte la ele.

Suntem nerăbdători şi invităm cât mai multă lume să se înscrie!

One Response to „Cultura accesibilizată”
  1. Strătilă Andrei Reply

    Am nevoie de însoțitor. Numele acestuia Pintilie Bogdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *