Să vezi cu adevărat

Nu demult mi-a fost dată șansa să particip la un eveniment sincer și încărcat de emoții. Cei de la Teatrul Senzorial Labirint mi-au oferit ocazia să joc rolul vieții mele. Nu este neapărat rolul dorit dar este cel pe care eu am fost nevoită să îl joc, poate ca să învăț să văd cu adevărat. Și deși dizabilitatea nu îmi permite să văd cu ochii, am avut bucuria să “văd” emoții sincere, lacrimi dar și hohote de râs, căldură, naturalețe, apropiere, toate într-un labirint amețitor.

Toate acestea s-au întâmplat în spectacolul Azilul pus în scenă de tinerii de la Teatrul Senzorial Labirint. Nu este un teatru obișnuit ci este mai degrabă o interacțiune între oameni și povești, toate simțite în registrul și ritmul spectatorului.

Dacă alegi să fi spectator la această piesă de teatru vei avea ocazia să experimentezi diferite situații de viață și vei afla cum faci față fiecăreia. Aceste situații te vor face să te gândești la tine și la felul în care reacționezi și vei ajunge să te cunoști mai bine.

Te invit să încerci și tu o astfel de experiență. Dacă ești curios, intră pe site-ul asylumlabyrinth.ro pentru mai multe detalii.

Simona Smultea
Vicepreședinte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *