Cu drag despre PLAI 2014

De PLAI Festival ne leagă multe amintiri frumoase și suntem tare bucuroși să le fim parteneri și prieteni.

Anul acesta, am cunoscut oameni interesanți la Biblioteca Vie care au fost interesați să ne afle poveștile. Dacă la început dialogul mergea puțin mai greu , spațiul amenajat cochet și intim ne-a ajutat la destinderea atmosferei iar discuțiile nu mai conteneau. Cea mai lungă discuție a durat 30 de minute.

Pune-te în locul meu s-a desfășurat puțin altfel pentru că obstacolele au fost puse de sticle cu vin. Suntem originali, nu-i așa?

Chiar și așa, trecătorii care au încercat scaunul rulant sau au fost legați la ochi pentru a vedea cum este să fie în pielea unui nevăzător, s-au descurcat extrem de bine. Reacțiile nu au întârziat să apară la finalul acestei experiențe iar noi credem că a fost una utilă.

Am avut și o degustare de vin în care cu emoție și cu inima deschisă, am povestit cu bloggerii despre Ceva de Spus, încercarea noastră de a ne face viața mai bună,despre reușitele noastre, legătura dintre vin și dizabilitate și Salonul RO vin Hud care va avea loc în noiembrie. S-a lăsat puțin cu lacrimi de fericire la povestirea tuturor acestor experiențe, însă vinurile excelente ne-au făcut să ne revenim repede. 
Mesajele pentru dizABILITATEdin partea trecătorilor au fost bine primite și ele.

După o zi cu multe activități, seara, ne-am putut bucura de CulturaAccesibilă (proiect la care am colaborat împreună pentru amenajarea unui mini-podium pentru ca utiilizatorii de scaun rulant să poată avea o vizibilitate mai bună), de muzica excelentă care ne-a făcut să ne bâțâim chiar și din scaunul rulant, uitând de oboseala acumulată peste zi.

Acccesul a fost gratuit persoanelor cu dizabilități pe toată perioada evenimentului cât și la concertele de seară.

Mulțumim PLAI Festival pentru tot efortul depus și pentru explozia de energie pozitivă !

Abia așteptăm să ne revedem cu bine la anul!

Raluca Popescu
Copreședinte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *