Panouri de plută adevărate opere de artă

Vă povestim un pic despre dopurile de plută. Dopurile de plută sunt de la sticlele de vin pe care oamenii le consumă. Noi le refolosim pentru că dopurile sunt bune pt tablouri.
Le facem pentru că ne place foarte mult activitatea asta. Tablourile pe care le facem sunt foarte interesante.

Prima dată cumpărăm rama. O șlefuim după care o vopsim. După ce se uscă aranjăm dopurile în ramă. Nu-i ușor pentru că ia foarte mult timp până facem să încapă toate dopurile. Ele trebuie să se potrivească și să și arate bine. După ce le-am aranjat le lipim cu aracet ca sa nu cadă mai târziu.

Panourile sint folosite ca ornament si ca sa agățăm hârtii să nu uităm anumite lucruri inportante de care tb sa tinem cont ca trebuie rezolvate.

Panourile le oferim cadou celor care donează bani asociației noastre.
Cine dorește poate să ne contacteze și le facem cu drag.

După ce se golește sticla de vin, majoritatea oamenilor aruncă dopurile de plută. Noi le strângem, deoarece le refolosim și creăm opere de artă sau panouri de plută în funcție de ce vedeți când vă uitați la un asemenea tablou.

Tablourile le putem face pe gustul fiecărui donator. Puteți alege culoarea ramei, tipul de dopuri (vinuri românești, internaționale, amestecate sau de la o singură cramă etc.), mărimea tabloului.

La VinVest 2013 am avut primul stand unde ne-am prezentat creațiile cu succes. Somelierii și iubitorii de vin au apreciat creațiile lui Eli, Lăcrămioara și Tibi.

Cu aceste tablouri răsplătim persoanele care ne oferă donații de peste 50 de lei.
Pentru comenzi nu ezitați să ne contactați la asociație: eli@cevadespus.ro, 0721613521.
2 Responses to Panouri de plută adevărate opere de artă
  1. Elena Pleter

    Felicitari, sunteti Geniali !
    Uite inca un motiv pentru care va pretuiesc si va iubesc .de fapt doar va PRETUIESC, ca de IUBIT,va iubesc oricum 🙂

  2. CDS

    Mulțumim Elena! Și noi te iubim și abia așteptăm să ne vedem!