Atunci când Tigrii își urmează visul …

Numele meu este Andreea, și am un vis pentru oamenii din orașul meu. Acela de a pune bazele unei echipe de baschet în scaun rulant .

Dar ca să înțelegeți de unde a pornit totul, eu am început să prind drag de acest sport minunat în urmă cu câțiva ani, când am jucat baschet în scaun rulant în Timișoara la fundația Motivation pe baza unui proiect . Durata proiectului a fost pe un 1an de zile, iar când acesta a ajuns la final nu am mai jucat.

Deși anii au trecut, în sufletul meu a rămas dorința de a juca baschet. Astfel că,am venit cu inațiativa să fac echipa de baschet în scaun rulant în Timișoara, deoarece este singurul oraș care nu are așa ceva.

Numele echpei va fi Tigrii Banatului. De ce? Ei bine, pentru că vrem să arătăm că suntem invigători și puternici.Nu în ultimul rând, pentru că suntem din Banat. În echipă pot intra atât persoane cu dizabilități cât și fără.

Din experiența mea ca jucătoare de baschet în scaun rulant, pot spune că sportul te ajută să fii mai încrezător și să arăți că de fapt nu dizabilitatea este cea care contează, ci mai degrabă ABILITATEA .

Colegii mei de la Ceva De Spus cred în aceleași valori, astfel că anul acesta au ales să vină în sprijinul echipei redirecționând cei 2%. În present, avem nevoie de 6 scaune rulant speciale de baschet. Doar un singur scaun costă aproximativ 2.000 de Euro. Scaunele de baschet sunt speciale deoarece roțile sunt puțin înclinate și au o rotiță în spate care nu te lasă să cazi.

Așadar, anul acesta 2% adunăm, scaune de baschet să luăm!

Dacă doriți să direcționați cei 2% ne puteți sprijini în munca noastră de schimbare a mentalitaților în privința persoanelor cu dizabilitați.

Formularul poate fi găsit aici >

Vă mulțumesc,
Andreea Herbei
Vicepreședinte

16521721_1444689158898373_704563539_n