#CândoameniiVINaproape la Salonul ROvinHUd!

În perioada 14-16 Noiembrie 2014, Ceva de Spus a avut un eveniment de 3 zile la Hotel Timişoara. Evenimentul a fost cu degustări de vin.

În aceste 3 zile au participat expozanţi şi oameni care iubesc vinul.

Membrii de la Ceva de Spus împreună cu voluntarii au ajutat la spălat pahare,la vândut bilete, verificat brăţări, împărţit pahare și caiete cu program şi pixiuri.

Au fost şi cursuri pe care specialiştii în vinuri le-au ţinut oamenilor.

La acest eveniment a venit din Anglia Doamna Jancis Robinson cu Nicholas Lander..

Doamna Jancis, este o specialistă în degustarea vinurilor.

A 2 a zi am avut o cină cu oamenii care au dorit să liciteze vinuri şi 2 cărţi ale lui Jancis Robinson şi a lui Nicholas Lander.

Am cunoscut oameni şi ne-am făcut noi prieteni .

Colega noastră Geanina, a avut o prezentare de modă cu rochii create de ea.

Manechinele ţineau în mână câte o sticlă de vin.

Tot câștigul evenimentului va fi folosit pentru a avea un microbuz accesibil.

Evenimentul a fost cu succes şi le mulţumim celor care au sprijinit Asociaţia Ceva de Spus.

În zilele noastre, puțini mai sunt cei care fac din pasiunea lor ceva extraordinar. Nu doar pentru ei dar și pentru cei din jur.

Tot din pasiune s-a născut și Salonul RovinHUd!

Un eveniment organizat de voluntari inimoși și 10 autoreprezentanți din cadrul Asociației Ceva de Spus. Un eveniment cu mult bun gust, în care iubitorii vinului au putut degusta și învăța de la cei mai buni specialiști ai lumii.

O prezență importantă a fost cea a doamnei Jancis Robinson, Master of Wine, consultant al Cramei Regale, a Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta susținut masterclass-uri, împreună cu cei mai buni specialiști din lumea vinicolă lucru care ne-a bucurat și onorat.

Pe parcursul celor 3 zile, am ajutat la spălat pahare,la vândut bilete, am verificat brăţări și am schimbat gheața pentru expozanți, am împărţit pahare, caiete cu program şi pixuri. În toate acestea, am fost exigenți pentru că ne-am dorit calitate în toate.

Cina de sâmbătă seara a fost cu emoții pentru noi. Au avut loc licitații de vinuri excepționale iar colega noastră Geanina Bolba și-a prezentat colecția Cameleon. Manechinele țineau câte o sticlă de vin în mâini, sala umplându-se astfel de admirație și ropote de aplauze!

Apoi, cu o emoție copleșitoare am povestit despre Ceva de Spus și lupta noastră pentru a ne face vocile ascultate.

Ne place să credem că încă o dată, am reușit să rupem bariere, să ne depășim propriile limite, iar prin vin, să unim oameni extraordinari!

#CândoameniiVINaproape de noi, împreună am scris: RESPECT, ABILITATE, CALITATE la Salonul ROvinHUd!

Pentru toate acestea, vă mulțumim!

Raluca Popescu
Copreședinte