Conferința Autoreprezentanților 21-23 septembrie 2018

A avut loc în Ungaria, în localitatea Szarvas, într-un centru hotelier accesibil. Ne-am bucurat cu toții de aerul curat, de liniște și de relaxare, dar am și muncit.

Vineri, cum am ajuns am făcut prima baie în bazin cu apă termală și a fost minunat. Între timp ne-am cazat cu toți și ne-am dus la prima sesiune de muncă în echipă dar nu oricum ci cu burta plină cu bunătăți, ca de exemplu supă rece de caise sau de fructe de pădure – cele mai bune și mai aromate mâncăruri. În prima după-masă ne-am organizat în 3 grupuri de 5 persoane, cu sarcina de a identifica alternative de petrecere a timpului liber. Am ales cel puțin 3 locații unde noi să ne petrecem timpul liber din după-masa de sâmbătă.

Ziua 2 a început cu micul dejun, iar după a venit a doua sesiune de lucru, unde am spus fiecare de ce suntem în Ceva de spus. După aceea am avut o prezentare despre incluziune, ocazie cu care s-a produs un click și s-a plâns deoarece ne-am adus aminte de câte etichete ne pun oamenii nouă. Iar după amiază ne-am petrecut timpul cum am vrut noi.

Duminică am discutat despre planul de acțiune al organizației până la sfârșitul anului și am făcut evaluarea conferinței. A fost foarte scurt, dar foarte frumos.