Muncă, distracție, autoreprezentare

Trei zile petrecute la Buziaș pline de activități: jocuri, discuții, prieteni și colegi noi, filmări, plimbări, decizii, mărturii, într-un cuvânt autoreprezentare.

În perioada 27-29 februarie la Buziaș am organizat o întâlnire de lucru, iar cu această ocazie ne-am lărgit echipa. Împreună cu Lizuca, Raluca, Cosmin, Andrei și Dariu am discutat despre autoreprezentare, ne-am spus dorințele și alături de ele am făcut un colaj în care am descris viața văzută prin ochii noștri, sarcină de care nu au scăpat nici cele trei mămici care ne-au însoțit și care sunt alături de noi necondiționat în lupta noastră de zi cu zi.

De asemenea am filmat o nouă mărturie, de data asta pe marginea unei piscine în rolul principal fiind Andrei de la care am aflat printre altele că a fost decorat de către Președintele României cu Meritul sportiv clasa I cu o beretă. Marți seara am avut parte de o întâlnire specială alături de noii noștri prietenei de la Fundația ”Clementina”. Ghizela, Carla, Cosmin și John locuiesc împreună într-o locuință protejată, lucrează pe piața liberă a muncii și ne-am bucurat foarte mult să aflăm poveștile lor și de activitățile pe care le desfășoară.

Au fost trei zile pline de muncă, distracție, noi prietenii, sport și … Michael Jackson.
3 Responses to Muncă, distracție, autoreprezentare
 1. Elena Pleter

  Da,o intalnire frumoasa, in care ne-am simtit aproape unii de altii ,ne-am facut intelesi chiar daca comunicarea prin cuvinte nu a fost prea buna,ingaduinta celorlanti a facut posibil sa ne facem intelesi.
  Multumim pentru aceasta noua experienta si succes!

 2. Zoli

  Norocul nostru cu această comunicare, deoarece conform oamenilor deștepți din domeniu doar 7% din comunicare o reprezintă cea verbală.
  Așa că tot ne-a rămas un 93% 🙂
  Și este doar începutul unei lungi prietenii 🙂

 3. Gabor Ghizela

  Draga familie
  Cu toate lucrurile importante pe care le a-ti facut ,noi fundatia “Clemantina” ne bucuram foarte mult ca am avut si noi aceasata oportunitate sa va cunoastem si ne bucuram de aceasta intalnire avuta, organizata de domnul Zoli .
  Inca noi cei care am participat ne amintim cu mare drag de aceasta intalnre extraordinara:)