Peniche

Aşa cum probabil aţi văzut din postările anterioare, eu împreună cu mama mea, Cristi si cu un grup de la Pentru Voi, am fost în Peniche, Portugalia, la o conferinţă internaţională pentru autoreprezentanţi.

Pentru noi a fost o experienţă inedită, care ne-a schimbat, iar tot ce am văzut acolo ne-a motivat foarte mult.

Au fost trei zile în care am învăţat foarte multe lucruri, participând la atelierele care au fost ţinute de autoreprezentanţi.

În prima zi am participat la atelierul numit “Priveşte, sunt la televizor!”. Aici am avut ocazia să învăţăm care sunt paşii pe care trebuie să îi urmăm în cazul în care dorim să organizăm o campanie pentru autoreprezentare.

“Cum să începem un grup de autoreprezentanţi” a fost atelierul la care am participat în cea de-a doua zi. Am aflat ce putem face atunci când dorim să ne formăm un grup de autoreprezentare.

“Povestea mea” a fost ultimul atelier la care am participat în ultimă zi de conferinţă. Am învăţat cum ne putem spune povestea prin intermediul mass-media (radio,televizor,internet etc).

Putem spune că am învăţat lucruri noi şi care ne sunt de folos. Însă am avut ocazia să ne şi distrăm. Am făcut sailing iar aceste zile au fost încheiate cu dans şi voie bună.

Raluca