ROVINHUD Wine Show- locul unde vinul și abilitatea se întâlnesc

Și iată-ne ajunși la finalul celei de-a 4-a ediții a celui mai important eveniment din lumea vinului. Nu o spunem noi,ci cei care deja au participat la edițiile anterioare.Noi îi spunem simplu ROVINHUD Wine Show, dar pentru noi înseamnă mai mult decât atât.

E locul unde vinul distruge orice bariere, inimile se deschid pentru a îmbrățișa diversitatea și incluziunea iar cei care ne calcă pragul în cadrul acestui eveniment ajung să aibă o altă perspectivă asupra vieții și a persoanelor cu dizabilități. Sperăm noi. J

Ne-am bucurat foarte mult ca anul acesta să avem alături de noi experți internaționali în domeniul vinului: dr. José Vouillamoz, Peter McCombie MW, Christine Havens, Luiz Alberto, Barta Károly, Imre Szakács-Orha, Patrick Farrell MW, Stefano Canello, Bruno & Daniele Bortolotti. Toți aceștia s-au alăturat cauzei noastre ținându-și prezentările pro-bono, dedicându-și astfel timpul lor. Pentru toate acestea nu putem decât să ne exprimăm aprecierea și recunoștința.

La rândul nostru, ne-am depășit din nou propriile limite și am încercat să facem o muncă cât mai bună posibil.

Autoreprezentanții Alina Szilagyi și Adrian Vasile au stat la recepție unde au dat pahare de vin și au pus brățări tuturor participanților, în timp ce Cristina Drângă și Lăcrămioara Crainic au avut grijă să asigure comfortul invitaților la garderobă.

În sala Expo Raluca Popescu și Andrei Gerber s-au ocupat de verificarea brățărilor iar colegii Tiberiu Novacovits și Cosmin Câncea se asigurau că expozanții au gheața necesară în frapiere pentru a răci vinurile corespunzător.

Noutatea acestei ediții a constat într-un tur ghidat în lumea fascinantă a vinurilor, făcut de Simona Smultea. Dana Maier s-a ocupat de partea creativă a acestui eveniment prezentând la stand nuvela grafică Spune-mi Eli dar și volumul ei de poezii.

Sus în sala Vienna, Cosmin Miloș s-a ocupat de biletele de la masterclassuri.

Nu în ultimul rând, Elisabeta Moldovan ,Cristina Huțu, Andreea Herbei, Alina Căprărescu și Dana Nicolin duceau în spate o muncă uriașă spălând la bucătărie aproximativ 5000 de pahare.
Dan Hegyi a imortalizat cele mai frumoase amintiri de la această ediție prin poze.

Nu am fi putut reuși însă fără sprijinul voluntarilor, care și-au sacrificat weekend-ul și ne-au fost aproape în toate momentele importante.

Ne-am stresat, ne-am organizat și am primit în schimb îmbrățișări, zâmbete și încurajări iar toate acestea ne-au umplut sufletele de bucurie.

Mulțumim tuturor vorbitorilor ,expozanților, voluntarilor, participanților, sponsorilor și tuturor celor care ne-au încurajat, ne-au sprijinit în diverse forme.
Povestea ROVINHUD există și prinde viață datorită vouă, iar împreună scriem an de an o nouă filă.

Raluca Popescu