Timotion – o experiență frumoasă!

Iată că a venit și mult așteptata zi de 25 Aprilie când 1200 de oameni s-au mișcat împreună la Timotion!

Eli, Dana, Lavinia, Simona și Anca au participat la cursa pentru începători iar Andrei, Andreea și eu, am participat la cursa Distracție pe roți!

Cu fiecare 3, 2, 1 până la începerea propriilor curse, entuziasmul și bătăile inimii noastre deveneau tot mai puternice! Să vedem atăția oameni fericiți care fac mișcare și se încurajau unii pe ceilalți pe durata curselor când „semnele” de oboseală începeau să se simtă, a fost tare plăcut!

Am avut ocazia cu aceeași emoție și entuziasm să strângem mâna și să mulțumim celor care au alergat pentru noi, susținând proiectul Drepturile noastre pe înțelesul tuturor! Suntem copleșiți să vedem câți oameni minunați s-au mobilizat pentru noi, iar cu ajutorul lor am reușit să strângem suma de 4,680 RON. Sumă care va fi folosită pentru tipărirea Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități, sub forma unor broșuri, traduse în limbaj ușor de înțeles pentru persoanele cu dizabilitate intelectuală din Timișoara.

Frumoasa noastră experiență s-a încheiat pe melodia celor de la Queen: We are the champions ! Ne-am simțit adevărați campioni! Am reușit încă o dată să ne depășim limitele și să arătăm că avem Ceva de Spus!

Mulțumim Timotion pentru experiența minunată, și tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au sprijinit în lupta noastră!

Raluca Popescu
Co-președinte