Toată lumea să clipească! :)

Iată că a trecut și ziua de 21 decembrie, zi în care am avut o întâlnire cu scop dublu. Pe de o parte am sărbătorit împreună Crăciunul în cadrul unei cine festive, pe de altă parte a fost momentul cel mai potrivit pentru a semna un banner care va ajunge pe vârful Aconcagua din America de sud.

Am încheiat un an bun în care s-a închegat o echipă frumoasă de autoreprezentanți: Raluca, Eli, Nico, Maria, Lenuța, Luminița și Dan. O echipă care a decis că își ia soarta în mâini și să facă ceva pentru a schimba în bine situația tuturor persoanelor cu dizabilități. Am scris scrisori către autoritățile centrale, am participat la dezbateri de legi, am filmat mărturii, am avut întâlniri în care discutam despre drepturi, despre problemele și bucuriile de zi cu zi, am făcut planuri de viitor și planuri de acțiune, ne-am ascultat și ne-am ajutat reciproc. Așa că toată echipa a meritat din plin o întâlnire unde să ne ne distrăm, sărbătorim, să ne bucurăm pentru anul ce l-am încheiat și să privim cu speranțe spre anul ce vine.

Și vrem să privim anul următor de la o înălțime de 6958m, datorită lui Cristi Tzecu, care va pleca într-o expediție în America de sud și ca de fiecare dată și anul acesta vrea să transmită un mesaj social către lume. Iar dacă este un loc de unde se poate vedea bine lumea, atunci locul acela este vârful cel mai înalt din America de sud. Așa că toți autoreprezentanții au semnat pe bannerul cevadespus.ro, care sperăm că în curând va flutura pe Aconcagua. Îți ținem pumnii Cristi și să te întorci cât mai repede între noi!

Cina de Crăciun s-a încheiat cu o poză comună, în care în loc să facem cu mâna, am clipit des și mult. Deoarece noi suntem mai speciali 🙂