Un pas mic pentru o schimbare mare!

Pe Raluca Popescu ați cunoscut-o cu ocazia Galei Persoanelor cu Dizabilități (primind 1218 voturi și astfel terminând pe locul al doilea), ați văzut filmul ei în care ne povestește despre frumusețile și greutățile vieții de zi cu zi, despre facultate, despre colegi, despre vise.

Despre Raluca mai trebuie știut că își poate folosi doar degetele de la mâna stângă, ceea ce face ca ea să aibă nevoie de asistență 24 de ore pe zi, să fie dependentă de o persoană care în momentul de față este mama ei.

Acum dorim să vă prezentăm o altă persoană de excepție și o firmă în fruntea căreia își desfășoară activitatea. Este vorba despre dnul Hidi Tiberiu, General Manager al Saguaro Net, o firmă din Timișoară care funcționează sub umbrela Saguaro Technology. Această firmă a decis să finanțeze integral crearea sau achiziționarea unui dispozitiv care o va ajuta pe Raluca să își poată mișca tot brațul stâng.

Pentru majoritatea dintre noi, cei fără dizabilități, este natural și banal să mâncăm singuri, să ne spălăm pe dinți, să ne pieptănăm, să bem o cană de apă, să scriem, să desenăm, să ne folosim de mâini. Datorită acestei sponsorizări sperăm ca în curând toate aceste activități să se transforme din imposibil în banalitate și pentru Raluca.

Mulțumim Saguaro Technology!

2 Responses to Un pas mic pentru o schimbare mare!
  1. Ligia Macelaru

    Raluca, ma bucur mult pentru tine!!! GO, GO FOR IT!
    Tu esti ca o raza de soare, ca un liman de pace in mijlocul unei lumi debusolate. Ma simt intotdeauna umila in fata dependentei tale de 100%, in fata rabdarii si bunei dispozitii cu care astepti si primesti ajutorul atat de necesar. Esti una din cele mai pretioase comori de har din viata mea si ma simt onorata ca sunt parte din viata ta! Ma uit la tine, si imi creste sufletul de bucurie sa vad cum ti-ai luat inima in dinti, ti-ai deschis aripile, si ti-ai luat zborul. Stiu ca vei ajunge departe, n-am nici o indoiala! Te admir si te iubesc mult de tot!

    Aprecierile mele si deosebite multumiri domnului Tiberiu Hidi si echipei Saguaro Technology. Dumnezeu sa va rasplateasca efortul!

  2. Raluca Popescu

    Multumesc pentru asa cuvinte sincere si frumoase.Au ajuns exact acolo unde trebuie ,adica la sufletul meu!